Bouwkunde

Bouwkunde omvat de constructie, realisatie, het onderhoud en bouwmanagement van bouwwerken in de woning- industrie- en utiliteitsbouw. Een vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en innovatie een grote rol speelt. Onze opdrachtgevers binnen dit vakgebied lopen uiteen van aannemers tot architectenbureaus en van adviesbureaus tot projectontwikkelaars. Deze brede benadering van de markt leidt tot een groot aantal mogelijkheden.

Professionele mogelijkheden

Bouwkundige talenten gingen via Evoke aan de slag in functies zoals:

  • Tekenaar / Constructeur
  • Calculator
  • Projectontwikkelaar
  • Uitvoerder
  • Toezichthouder

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze Relatie Managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Bouwkunde bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Patrick Roelands
Team Manager Bouw & Infra
Estée Donk
Relatie Manager Bouw & Infra
Frank Compagne
Relatie Manager Bouw & Infra

Gerelateerde vacatures

settings

Bouwkunde

build

Realisatie & Onderhoud

place

Utrecht

school

HBO

Als projectleider verantwoordelijk voor het aansturen van multidisciplinaire bouwprojecten. Deze worden uitgevoerd in Utiliteit en Woningbouw. Zie jij je hier al voor verantwoordelijk zijn? Reageer dan snel!

settings

Bouwkunde

build

Realisatie & Onderhoud

place

Helmond

school

MBO

Onze opdrachtgever is een veelzijdige (onder)aannemer in de Bouw. Realisatie van projecten reikt van Woningbouw tot Utiliteitsbouw tot Villabouw voor bekende Nederlanders. In samenwerking met namen als BAM en Heijmans verzorgt deze opdrachtgever - gevestigd in regio Helmond - totaalprojecten zowel als kleinere projecten. Ben jij die veelzijdige multitasker met ervaring in de aannemerij? Dan zoeken wij jou.

settings

Bouwkunde

build

Realisatie & Onderhoud

place

Breda

school

HBO

Ben jij die gestructureerde duizendpoot die makkelijk en snel schakelt? Houd je wel van een uitdaging bij een vooraanstaand bedrijf in de Utiliteitbouw? Dan zoeken wij jou!