Bouwkunde

Bouwkunde omvat de constructie, realisatie, het onderhoud en bouwmanagement van bouwwerken in de woning- industrie- en utiliteitsbouw. Een vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en innovatie een grote rol speelt. Onze opdrachtgevers binnen dit vakgebied lopen uiteen van aannemers tot architectenbureaus en van adviesbureaus tot projectontwikkelaars. Deze brede benadering van de markt leidt tot een groot aantal mogelijkheden.

Professionele mogelijkheden

Bouwkundige talenten gingen via Evoke aan de slag in functies zoals:

  • Tekenaar / Constructeur
  • Calculator
  • Projectontwikkelaar
  • Uitvoerder
  • Toezichthouder

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze Relatie Managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Bouwkunde bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Patrick Roelands
Team Manager Bouwkunde
Mart Nouwens
Relatie Manager Bouwkunde
Babette Bruning
Relatie Manager Bouwkunde

Gerelateerde vacatures

place

Regio Terneuzen

school

HBO (Bachelor)

Ben jij een constructeur met enkele jaren werkervaring en ben jij qua complexiteit toe aan een volgende stap? Dan is deze vacature iets voor jou! 

place

Den Haag

school

MBO

Wil jij graag verantwoordelijk zijn over de uitvoering van renovatie projecten? Dan is deze vacture bij een renovatie aannemer iets voor jou!

place

Den Haag

school

MBO

Ben jij een ervaren Werkvoorbereider en wil jij graag een volgende stap maken naar projectbegeleiding? Dan is deze vacature bij een renovatie aannemer iets voor jou!