Bouwkunde

Bouwkunde omvat de constructie, realisatie, het onderhoud en bouwmanagement van bouwwerken in de woning- industrie- en utiliteitsbouw. Een vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en innovatie een grote rol speelt. Onze opdrachtgevers binnen dit vakgebied lopen uiteen van aannemers tot architectenbureaus en van adviesbureaus tot projectontwikkelaars. Deze brede benadering van de markt leidt tot een groot aantal mogelijkheden.

Professionele mogelijkheden

Bouwkundige talenten gingen via Evoke aan de slag in functies zoals:

  • Tekenaar / Constructeur
  • Calculator
  • Projectontwikkelaar
  • Uitvoerder
  • Toezichthouder

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze Relatie Managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Bouwkunde bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Patrick Roelands
Team Manager Bouw & Infra
Sam Waanders
Relatie Manager Bouw & Infra
Mart Nouwens
Relatie Manager Bouw & Infra

Gerelateerde vacatures

settings

Bouwkunde

build

Bouwmanagement

place

Den-Haag

school

MBO

Als Bouwkundig Tekenaar werk jij actief aan het tekenwerk voor retailprojecten. Bekijk onze vacature en solliciteer direct!

settings

Bouwkunde

build

Bouwmanagement

place

Rotterdam

school

MBO

In deze functie ga jij aan de slag als Technisch Tekenaar en zal jij vliegen onder de vleugels van twee ervaren architecten.

settings

Bouwkunde

build

Bouwmanagement

place

Breda

school

MBO

Heb jij ervaring in de bouw en wil je je doorontwikkelen tot architect? Dan is deze uitdagende functie zeker iets voor jou!