Bouwkunde

Bouwkunde omvat de constructie, realisatie, het onderhoud en bouwmanagement van bouwwerken in de woning- industrie- en utiliteitsbouw. Een vakgebied waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en innovatie een grote rol speelt. Onze opdrachtgevers binnen dit vakgebied lopen uiteen van aannemers tot architectenbureaus en van adviesbureaus tot projectontwikkelaars. Deze brede benadering van de markt leidt tot een groot aantal mogelijkheden.

Professionele mogelijkheden

Bouwkundige talenten gingen via Evoke aan de slag in functies zoals:

  • Tekenaar / Constructeur
  • Calculator
  • Projectontwikkelaar
  • Uitvoerder
  • Toezichthouder

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze Relatie Managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Bouwkunde bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Patrick Roelands
Team Manager Bouwkunde
Mart Nouwens
Relatie Manager Bouwkunde

Gerelateerde vacatures

settings

Bouwkunde

build

Realisatie & Onderhoud

place

Eindhoven

school

HBO (Bachelor)

Ben jij een enthousiaste, aankomende ‘bouwer’ en wil je graag afstuderen bij een aannemer die zich richt op de renovatie van vastgoed? Bekijk dan onze vacature en solliciteer direct!

settings

Bouwkunde

build

Bouwmanagement

place

Regio Breda

school

MBO

Heb jij een passie voor bouwfysica en wil jij met jouw ervaring de expert worden binnen een bouwkundig adviesbureau? Dan is deze vacature iets voor jou!

settings

Bouwkunde

build

Bouwmanagement

place

Den Haag

school

MBO

Als Bouwkundig Tekenaar / Modelleur richt je je op nieuwbouw, verbouw en transformatieprojecten, waarbij je bouwtechniek combineert met architectuur!