Civiele Techniek

Binnen de Civiele Techniek gaat het om infrastructurele projecten in de breedste zin van het woord. Uiteenlopend van geodesie tot GWW. Evoke biedt in dit vakgebied mogelijkheden binnen de constructie, infrastructuur en geo-informatie. Met een netwerk van onder andere aannemers, adviesbureaus, gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat, zijn de mogelijkheden voor jouw carrière onbegrensd.

Professionele mogelijkheden

Civiel technische talenten gingen via Evoke aan de slag in functies zoals:

  • Beleidsmedewerker
  • Ontwerper
  • Uitvoerder
  • Werkvoorbereider
  • Landmeter

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Civiele Techniek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Chanduru Ranjan
Team Manager Bouw & Infra
Elize Middendorp
Senior Relatie Manager Bouw & Infra

Gerelateerde vacatures

settings

Civiele Techniek

build

Infrastructuur

place

Roermond

school

MBO

Heb jij een passie voor ontwerpen en heb jij ervaring in het vertalen van verkeerskundige vraagstukken naar concrete ontwerpen? Bekijk dan onze vacature en reageer!

settings

Civiele Techniek

build

Constructie

place

Utrecht

school

HBO (Bachelor)

Als Werkvoorbereider/Projectleider ben je verantwoordelijk voor het ophalen van de klantvraag en het maken van het juiste plan van aanpak voor de uitvoering. 

settings

Civiele Techniek

build

Constructie

place

Utrecht

school

HBO (Bachelor)

Heb je  ervaring met kunstwerken óf wil je dit heel graag leren en ben je op zoek naar een functie waarbij je veel op pad bent? Dan zijn wij op zoek naar jou!