Electronics

Electronics is een vakgebied dat sterk groeit en waar we dagelijks mee in aanraking komen. We verdelen dit onder in een aantal domeinen: analoog, power, digitaal, layout, embedded software, radio frequency en micro-elektronica. Het vereist een brede marktbenadering die we vinden in ons netwerk van adviesbureaus, machinefabrieken, toeleveranciers, onderzoekscentra en producenten in branches variërend van van aerospace tot automotive en van consumenten electronica tot semi-conductor industrie. Voor iedere professional vindt Evoke de juiste opdracht.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Electronics gingen via Evoke aan de slag als:

  • FPGA Engineer
  • Analoog Engineer
  • Elektrisch Constructeur
  • Quality Engineer
  • PCB Layouter
  • Embedded Software Engineer
  • Assembly Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Electronics bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Rick de Haas
Team Manager Technologie
Tim Roumen
Senior Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

settings

Electronics

build

(Embedded) Software

place

Haarlemmermeer

school

HBO

Als Embedded Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van software voor machines binnen de agrarische sector.

settings

Electronics

build

Analoog

place

Eindhoven

school

WO

In de functie van Electrical Design ben je verantwoordelijk voor het elektrisch ontwerp en de implementatie van de elektrische units en modules.

settings

Electronics

build

(Embedded) Software

place

Eindhoven

school

WO

In deze functie als Software Engineer wordt je uitgedaagd om het Software Engineering team te versterken met jouw brain- en menpower.