Electronics

Electronics is een vakgebied dat sterk groeit en waar we dagelijks mee in aanraking komen. We verdelen dit onder in een aantal domeinen: analoog, power, digitaal, layout, embedded software, radio frequency en micro-elektronica. Het vereist een brede marktbenadering die we vinden in ons netwerk van adviesbureaus, machinefabrieken, toeleveranciers, onderzoekscentra en producenten in branches variërend van van aerospace tot automotive en van consumenten electronica tot semi-conductor industrie. Voor iedere professional vindt Evoke de juiste opdracht.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Electronics gingen via Evoke aan de slag als:

  • FPGA Engineer
  • Analoog Engineer
  • Elektrisch Constructeur
  • Quality Engineer
  • PCB Layouter
  • Embedded Software Engineer
  • Assembly Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Electronics bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Tim Roumen
Team Manager Electronics, IT & IA
Myron Bouvrie
Relatie Manager Electronics, IT & IA

Gerelateerde vacatures

settings

Electronics

build

Analoog

place

Eindhoven

school

HBO (Bachelor)

Als Electronics Component Engineer ligt jouw focus op selectie, kwalificatie en nauwkeurige registratie van catalogusmaterialen en aangepaste derivaten hiervan.

settings

Electronics

build

(Embedded) Software

place

Roermond

school

HBO (Bachelor)

Je bent (mede)verantwoordelijk voor het elektronica gedeelte en de embedded software en/of hardware oplossingen die we voor en in samenspraak met onze klanten ontwikkelen en produceren.

settings

Electronics

build

(Embedded) Software

place

Eindhoven

school

HBO (Bachelor)

Als Test Engineer ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de productspecificaties naar efficiënte meetroutines in LabVIEW.