ASML

Be part of progress

Werken aan de nieuwste machines binnen de halfgeleider industrie, daaraan lever jij een bijdrage binnen ASML. Als een van de meest succesvolle high tech organisaties ontwikkelt ASML geavanceerde machines voor de semi-conductor industrie. Om daarmee door middel van micro-elektronica onze kwaliteit van leven te verbeteren.

 

 

 

 

 

 

 

Werken bij ASML

Namens ASML zoekt Evoke ambitieuze technici. Startende en ervaren professionals die de technologie binnen ASML verder brengen. Door te ontwerpen, bouwen, coderen of contact te onderhouden met klanten. In deze innovatieve omgeving krijg jij de kans jezelf professioneel uit te dagen en te persoonlijk te ontwikkelen. Je gaat samen werken in multidisciplinaire teams waarbinnen dagelijks informatie en ideeën worden uitgewisseld.

 

 

 

 

 

 

 

Maak onderdeel uit van ASML.

Behoor jij tot de creatiefste denkers binnen de mechatronica, optica, software, informatica, mechanical engineering, supply chain, scheikunde, wiskunde en physics? En zie jij jezelf al aan de slag gaan bij ASML? Solliciteer dan direct op een van onderstaande vacatures, of neem contact op met Luuk Louisse voor meer informatie.

CONTACT

Luuk Louisse
Team Manager Technologie