Industriële Automatisering

De wereld om ons heen digitaliseert. Processen en de machinebouw zijn onderhevig aan automatisering. Dit is waar het vakgebied Industriële Automatisering zich op toelegt. Ons netwerk bestaat uit adviesbureaus, system integrators, machinebouwers en producenten. Zij bevinden zich in verschillende branches, zoals de chemische industrie en warehouse automation, oil & gas, energie, water en de voedingsmiddelenindustrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde talenten in de industriële automatisering in functies zoals:

  • PLC Engineer
  • E-plan Tekenaar
  • Industrial Automation Engineer
  • Engineer E&I
  • Werkvoorbereider

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Industriële Automatisering bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Tim Roumen
Team Manager Technologie
Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Procesautomatisering

place

Bakel

school

HBO

Als Software Engineer ontwerp, bouw en implementeer je programmatuur ten behoeve van industriële installaties voor opdrachtgevers.

build

Procesautomatisering

place

Bakel

school

HBO

Het analyseren van probleemstellingen en deze vertalen naar oplossingen (op kantoor en op locatie bij de opdrachtgever) vormt een van de taken die tot de functie van Hardware Engineer behoren.