Installatietechniek

We onderscheiden twee disciplines binnen het vakgebied Installatietechniek: de Elektrotechnische Installatietechniek (E) en de Werktuigbouwkundige Installatietechniek (W). Beide richtingen leggen zich toe op de branches energie, gebouwgebonden-, beveiligings- en industriële installaties, en de ondergrondse- en railinfra. Ons netwerk kent spelers binnen beide disciplines, bestaande uit installateurs, netbeheerders en adviesbureaus.

Professionele mogelijkheden

Talenten in de installatietechniek gingen via Evoke aan de slag als:

  • BIM-Engineer
  • Tekenaar
  • Project Engineer
  • Project Leider
  • (Service) Monteur

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Installatietechniek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie
Niek Schoenmaekers
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Elektrotechnische Installaties

place

Weert

school

HBO (Bachelor)

Als PAC Engineer ben je zowel bezig met het IT systeem, als de cybersecurity systemen in de omgeving van Weert. Bekijk de vacature en solliciteer!

build

Elektrotechnische Installaties

place

Den Bosch

school

MBO

Ben jij opzoek naar een functie waar jij je volledig kunt richten op de elektrotechnische woningbouw (nieuwbouw)? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

build

Werktuigbouwkundige Installaties

place

Den Bosch

school

MBO

Ben jij opzoek naar een functie waar jij je volledig kunt richten op de werktuigbouwkundige woningbouw (nieuwbouw)? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!