Laboratorium Techniek

Van quality assurance tot biologisch & medisch onderzoek; rondom een laboratorium spelen zich vele uiteenlopende werkzaamheden af. Werkzaamheden die allen vallen onder het vakgebied Laboratorium Techniek. Door ons sterke netwerk binnen de Laboratorium Techniek hebben wij goed contact met adviesbureaus, contractlaboratoria en producenten binnen verschillende branches. Voorbeelden hiervan zijn de energie- en farmaceutische industrie, laboratorium apparatuur, life sciences, milieu, oil & gas, performance materials en de voedingsmiddelenindustrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde binnen de Laboratrium Techniek talenten in functies als:

  • Quality Control Support Medewerker
  • Validation Engineer
  • Microbiologisch Analist
  • Laboratorium Engineer
  • R&D Medewerker

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Laboratorium Techniek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Matthijs Ausems
Relatie Manager Laboratorium Techniek & Proces Technologie
Patrick Uijtdewilligen
Relatie Manager Laboratorium Techniek & Proces Technologie
Lisanne Plieger
Relatie Manager Laboratorium Techniek & Proces Technologie
Elize Middendorp
Senior Relatie Manager Laboratorium Techniek & Proces Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Quality Assurance

place

Amersfoort

school

MBO

Je zorgt voor uitvoering en borging van het geformuleerde kwaliteitsbeleid, zodanig dat voldaan wordt aan de kwaliteitsnormen en warenwetgeving.

build

Analytische Chemie

place

Eindhoven

school

MBO

Als Lab Technicus biedt je ondersteuning aan een onderzoeksgroep. Heb je meerdere jaren ervaring in een chemisch lab? Lees dan snel verder en solliciteer! 

build

Organische Chemie

place

's Hertogenbosch

school

MBO

Als Application Engineer kom je te werken in een klein team waarbij je onderzoek doet naar de toepasbaarheid van coatings in de automotive industrie.