Logistiek

Hier ligt de focus op het leveren van goederen op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en tegen optimale kosten. Een complex proces waar vele partijen bij betrokken zijn. Het netwerk van Evoke is daarom breed en bestaat onder andere uit distributiecentra en logistieke dienstverleners die actief zijn in verschillende branches.

Professionele mogelijkheden

Talenten binnen de Logistiek zijn via Evoke bemiddeld in onder andere de volgende functies:

  • Transportplanner
  • Tactisch Inkoper
  • Logistics Engineer
  • Operations Managers
  • Logistic Administrator

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Logistiek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Sam Sieben
Relatie Manager Supply Chain & Logistiek

Gerelateerde vacatures

settings

Logistiek

build

Logistiek

place

's-Hertogenbosch

school

HBO

Jij gaat als Logistiek Engineer aan de slag op de afdeling logistiek, hier faciliteer in de logistieke behoeftes van het magazijn/ planning/ uitgaande goederen.

settings

Logistiek

build

Logistiek

place

Heerlen

school

HBO

Als Medewerker Bedrijfsbureau ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor vele uiteenlopende werkzaamheden die vooral betrekking hebben op de interne logistiek.

settings

Logistiek

build

Logistiek

place

Venray

school

HBO

Jij bent in deze functie verantwoordelijk voor de efficiënte bevoorrading teneinde producten voor de opdrachtgever op basis van het service level agreement te kunnen distribueren.