Maintenance & Field Service

De vertaling van Maintenance & Field Service is “Onderhoud & Service op locatie”. Dit is een duidelijke en accurate vertaling van waar de focus binnen dit vakgebied op ligt. We verdelen dit vakgebied in een aantal domeinen: elektro & instrumentatie, rotating equipment, fijnmechanische- en grove machinebouw. Voor onze opdrachtgevers bestaande uit installateurs, machinefabrieken, producten en de scheepsbouw staat onderhoud en service op locatie altijd centraal. Deze opdrachtgevers zijn actief binnen branches, als automotive, energie, oil & gas en maritieme industrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde professionals in de Maintenance & Field Service in functie zoals:

  • E&I Monteur
  • Onderhouds- of Storingsmonteur
  • Field Service Engineer
  • Hoofd Technische Dienst
  • Maintenance Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Maintenance & Field Service bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Jasper Jansen
Relatie Manager Technologie
Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie
Gaynio Aarts
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Elektro & Instrumentatie

place

Rotterdam

school

MBO

Ben jij een starter, heb je een passie voor de elektrotechniek en wil je graag werken in de voedingsmiddelen industrie dan is dit een geweldige kans. Als Elektromonteur ga je het volledig geautomatiseerde productieproces draaiende houden en zorg je dat storingen worden opgelost

build

Grove Machinebouw (M&FS)

place

Regio Rotterdam

school

MBO

Bij deze functie als Construction Supervisor ben je verantwoordelijk voor het coördineren en toezicht houden op de constructiewerkzaamheden van meerdere kleine en middelgrote projecten. Zo zorg je ervoor dat alle werkzaamheden zo veilig en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden.

build

Rotating Equipment

place

Regio Rotterdam

school

MBO

Als Technician WTB ben je verantwoordelijk voor het inspecteren, onderhouden en oplossen van storingen aan industriële installaties. Onze opdrachtgever is een middelgrote industriële assetowner in de regio van Rotterdam. Een plek waar je jezelf kan zijn en alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Onderhoudswerkzaamheden aan de installaties worden zowel uitgevoerd door het eigen personeel als door derden.