Maintenance & Field Service

De vertaling van Maintenance & Field Service is “Onderhoud & Service op locatie”. Dit is een duidelijke en accurate vertaling van waar de focus binnen dit vakgebied op ligt. We verdelen dit vakgebied in een aantal domeinen: elektro & instrumentatie, rotating equipment, fijnmechanische- en grove machinebouw. Voor onze opdrachtgevers bestaande uit installateurs, machinefabrieken, producten en de scheepsbouw staat onderhoud en service op locatie altijd centraal. Deze opdrachtgevers zijn actief binnen branches, als automotive, energie, oil & gas en maritieme industrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde professionals in de Maintenance & Field Service in functie zoals:

  • E&I Monteur
  • Onderhouds- of Storingsmonteur
  • Field Service Engineer
  • Hoofd Technische Dienst
  • Maintenance Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Maintenance & Field Service bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Alex van Steen
Senior Relatie Manager Technologie
Patrick Roelands
Relatie Manager Technologie
Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Fijnmechanische Machinebouw (M&FS)

place

Deurne

school

MBO

In de functie van Field Service Engineer ben jij verantwoordelijk voor onder andere de installatie, het onderhoud en training van de verpakkingsmachines van onze opdrachtgever.

build

Fijnmechanische Machinebouw (M&FS)

place

Regio Geldermalsen

school

MBO

Je bent als Internationaal Service Monteur in staat om geïnstalleerde machines zorgvuldig af te stellen en te testen waarbij je te maken krijgt met uiteenlopende en hoogstaande technieken.

build

Fijnmechanische Machinebouw (M&FS)

place

Regio Rotterdam

school

MBO

Als Service Monteur ben je onderdeel van de afdeling Service. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig verhelpen van storingen en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij klanten op locatie.