Maintenance & Field Service

De vertaling van Maintenance & Field Service is “Onderhoud & Service op locatie”. Dit is een duidelijke en accurate vertaling van waar de focus binnen dit vakgebied op ligt. We verdelen dit vakgebied in een aantal domeinen: elektro & instrumentatie, rotating equipment, fijnmechanische- en grove machinebouw. Voor onze opdrachtgevers bestaande uit installateurs, machinefabrieken, producten en de scheepsbouw staat onderhoud en service op locatie altijd centraal. Deze opdrachtgevers zijn actief binnen branches, als automotive, energie, oil & gas en maritieme industrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde professionals in de Maintenance & Field Service in functie zoals:

  • E&I Monteur
  • Onderhouds- of Storingsmonteur
  • Field Service Engineer
  • Hoofd Technische Dienst
  • Maintenance Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Maintenance & Field Service bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Gaynio Aarts
Relatie Manager Maintenance & Field Service
Jonathan van Deijck
Relatie Manager Installatietechniek, Maintenance & Field Service
Lars Cornelis
Relatie Manager Maintenance & Field Service
Stijn van Gils
Relatie Manager Installatietechniek, Maintenance & Field Service

Gerelateerde vacatures

build

Elektro & Instrumentatie

place

Utrecht

school

MBO

ls Storingsmonteur Elektrisch ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van elektro-storingen en je voert kleine modificaties uit. Bekijk de vacature en solliciteer direct!

build

Fijnmechanische Machinebouw (M&FS)

place

Utrecht

school

MBO

Als Storingsmonteur Mechanisch ben je verantwoordelijk voor het technisch beheren en verhelpen van mechanische storingen binnen jouw takengebied. Bekijk de vacature en solliciteer direct!

build

Grove Machinebouw (M&FS)

place

Arnhem

school

MBO

Als Electromonteur ben je bezig met het oplossen van storingen binnen het productieproces. Daarnaast voer je inspecties uit en ben je bezig met het preventief onderhoud en het monteren en instellen van meet- en regel apparatuur.