Maintenance & Field Service

De vertaling van Maintenance & Field Service is “Onderhoud & Service op locatie”. Dit is een duidelijke en accurate vertaling van waar de focus binnen dit vakgebied op ligt. We verdelen dit vakgebied in een aantal domeinen: elektro & instrumentatie, rotating equipment, fijnmechanische- en grove machinebouw. Voor onze opdrachtgevers bestaande uit installateurs, machinefabrieken, producten en de scheepsbouw staat onderhoud en service op locatie altijd centraal. Deze opdrachtgevers zijn actief binnen branches, als automotive, energie, oil & gas en maritieme industrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde professionals in de Maintenance & Field Service in functie zoals:

  • E&I Monteur
  • Onderhouds- of Storingsmonteur
  • Field Service Engineer
  • Hoofd Technische Dienst
  • Maintenance Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Maintenance & Field Service bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Jasper Jansen
Relatie Manager Technologie
Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie
Gaynio Aarts
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Rotating Equipment

place

Regio Rotterdam

school

MBO

In de functie van Procestechnicus draag je zorg voor optimale inzet (bediening en onderhoud) van de bedrijfsmiddelen van de productie-installaties.

build

Rotating Equipment

place

Regio Rotterdam

school

MBO

Als Supervisor WTB geef je leiding aan de afdeling WTB, zodat inspecties, onderhoud en keuringen veilig, tijdig, efficiënt en binnen budget worden uitgevoerd.

build

Rotating Equipment

place

Regio Rotterdam

school

HBO

Jij bent als Maintenance Engineer verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opstellen en beheren van onderhoudsconcepten en een (lange termijn) planning voor de op locatie geplaatste industriële installaties.