Mechanical

Het vakgebied Mechanical richt zich op het mechanisch ontwerpen, detailleren en produceren van machines, constructies of producten. Dit biedt mogelijkheden binnen de zware constructie,  fijne-, grove- en high tech machinebouw. Of je interesse nu ligt bij branches als aerospace, automotive, de medische-, maritiem/offshore- of semi-conductor industrie, samen bekijken we welke opdracht bij jou past. Met een uitgebreid netwerk bij onder andere adviesbureaus, contractors, machinefabrieken, producenten en scheepswerven, kom je altijd terecht op de plek waar jouw talent het best tot z'n recht komt.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Mechnical werden door Evoke succesvol bemiddeld in functies zoals:

  • Tekenaar / Constructeur
  • Mechanical Engineer
  • Mechancial Analyst
  • Quality Engineer
  • Proces Engineer
  • Cost Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Mechanical bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Alex van Steen
Team Manager Technologie
Daniël Janssen
Relatie Manager Technologie
Luuk Louisse
Team Manager Technologie
Joëlle Gelissen
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

settings

Mechanical

build

Fijnmechanische Machinebouw

place

Eindhoven

school

HBO (Bachelor)

Ben jij een Mechanical Engineer in hart en nieren, leergierig en bereid de handen uit de mouwen te steken? Dan bieden we jou een mooi opleidingstraject binnen ons team in Eindhoven!

settings

Mechanical

build

Fijnmechanische Machinebouw

place

Roermond

school

HBO (Bachelor)

Als Technisch Verkoper ben je verantwoordelijk voor het adviseren van klanten op technisch vlak en het verkopen van machines en oplossingen.

settings

Mechanical

build

Zware Constructie

place

Regio Rotterdam

school

HBO (Bachelor)

Als Tekenaar ben je verantwoordelijk voor het tekenen, opstellen, uitwerken en/of controleren van ontwerpdocumenten in het vakgebied werktuigbouwkunde voor de natte infrastructuur.