Dion volgt zijn hart

Dion van Hulst was na 6,5 jaar toe aan een nieuwe uitdaging. Toen hij besloot deze stap te zetten is hij in contact gekomen met een recruiter die hem helaas niet heeft kunnen helpen in zijn zoektocht naar een geschikte baan. Totdat één van zijn broers hem attendeerde op Evoke. Zijn broer was namelijk zelf al twee keer eerder geholpen door Evoke en had hier een prettige ervaring mee.

Dion nam snel het heft in eigen handen en pleegde het telefoontje dat zijn leven zou veranderen, al snel had hij een afspraak bij Evoke bemachtigd. Dion kreeg meerdere voorstellen vanuit Evoke maar het duurde even voordat hij de baan had gevonden die echt perfect aansloot bij zijn passie en specialisme in elektrotechniek. Dion solliciteerde vanuit een baan waardoor hij de luxe positie had om kritisch te zijn en om echt te kiezen voor een baan die 100 procent bij hem paste en die hem gelukkig zou maken, in zijn voormalige functie werd hij namelijk niet meer uitgedaagd.

Eén van de laatste voorstellen van Evoke was een baan als Application Support Engineer bij JTAG Technologies. Een schot in de roos. Dion mocht op gesprek bij de CEO en dezelfde dag zat hij aan tafel met de leidinggevende van de afdeling. Er werd gelijk interesse getoond vanuit beide partijen en binnen een week was het contract rond. 

Niet gelijk iets aangrijpen als het niet volledig aan je wensen voldoet.

Bij JTAG Technologies voelt Dion zich in tegenstelling met zijn vorige baan helemaal op zijn plek. Het lijkt net alsof hij er al jaren werkt. Collega’s zeggen regelmatig verbaasd “Wist je dat niet?” of “Wij doen dit toch al jaren zo.” Ze gaan er vanuit dat hij alle ins en outs weet en komen dan ook regelmatig bij hem met vragen terwijl Dion pas een paar maanden werkzaam is bij JTAG technologies.

Bij aankomst kreeg Dion een interne opleiding om te wennen aan de nieuwe processen en om een goed beeld te krijgen van de behoeften van de klanten. Als Application Support Engineer repareert en test Dion de hardware van klanten met software van JTAG Technologies. Regelmatig geeft hij advies aan klanten voor de beste oplossing van hun systemen. Een opdracht kan tussen de 2 weken en 4 maanden in beslag nemen.

Elektrotechniek is een heel breed vak en JTAG Technologies biedt hem de mogelijkheid om zich verder te ontplooien. Nu de vraag aan Dion, voor welke richting kiest hij?

Eén ding is zeker, bij JTAG Technologies kan hij zijn hart volgen. Hij wenst dit ook toe aan anderen en zegt: “Niet gelijk iets aangrijpen als het niet volledig aan je wensen voldoet.”

Evoke helpt je graag om ook jouw droombaan te vinden! Geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van onze Relatie Managers. Klink hiervoor op deze link: Ons Team