Technische studenten van nu zijn de innovatieve Engineers van de toekomst. Daarom staat Evoke graag in contact met ambitieuze studenten. Zij delen hun visie op de stap naar de arbeidsmarkt, hun eerste baan en innovatieve ideeën met ons, en wij delen onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling met hen. Een wisselwerking waar beide partijen hun voordeel mee doen.

Structurele samenwerking

Om de contacten met ambitieuze studenten en starters op de arbeidsmarkt te versterken is Evoke de afgelopen tijd een aantal samenwerkingen aangegaan. Door deze structurele samenwerkingen willen wij actief bijdragen aan de ontwikkeling van studenten. We investeren in de vereniging, leren elkaar kennen en kunnen zo ook meedenken op het gebied van stages en startersbanen.

E.W.D. Hephaestus

Een van deze samenwerkingen is met E.W.D. Hephaestus. Een club bestaande uit ambitieuze Mechanical Engineering studenten van de Technische Universiteit Eindhoven. ‘Dankzij onze samenwerking met Evoke kunnen wij als vereniging meer carrière georiënteerde activiteiten organiseren. Deze activiteiten leveren een belangrijke bijdrage aan het opstarten en vormgeven van onze eerste stappen richting de arbeidsmarkt’ aldus Yorick van der Schriek, Rationalis bij Hephaestus. ‘Mijn verwachting is dat we een mooie samenwerking tegenmoet gaan, vol interessante activiteiten voor zowel de leden van Hephaestus als voor Evoke. We gaan voor een succesvolle samenwerking!’

E.T.S.V. Thor

Ook met studentenvereniging E.T.S.V. Thor gaan wij de samenwerking aan. Thor is een studentenvereniging voor Electrical Engineering studenten. Door middel van deze samenwerking bieden we de leden van Thor en studenten Electrical Engineering de kans om de stap naar de arbeidsmarkt te verkleinen. Door in contact te staan met elkaar kunnen we snel schakelen om een eerste uitdaging te vinden voor studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten.

HZ Solar Boat Team

Last but not least; het HZ Solar Boat Team. Een ambitieuze club Engineering studenten die zelf een zonneboot ontwikkelen. Hun missie? Deelnemen aan de 'Monaco Solar & Electric Boat Challenge'. Een evenement uitsluitend bedoeld voor boten die geheel worden aangedreven door elektromotoren met behulp van zonne-energie. Evoke biedt door sponsering van het team de deelnemende studenten de kans om hun vindingrijkheid en talent te benutten en hun ambitie waar te maken.