Uitdaging vol energie

‘Mijn functie is erg breed en afwisselend. Geen enkel project is hetzelfde dus ik kom geregeld voor nieuwe uitdagingen te staan. Dat maakt het ook zo leuk.’ Aldus Guido Dreezens over zijn functie als Medewerker Engineering bij Enexis Groep.

Match op karakter

Voor Guido aan de slag ging als Medewerker Engineering was hij al bekend met Enexis Groep als werkgever. ‘Tijdens mijn studie Elektro- en Energietechniek heb ik een tijdje stage gelopen bij Enexis Groep. Wat mij toen direct opviel is de prettige werksfeer binnen de teams. Deze valt het best te beschrijven als hecht en informeel, je wordt als nieuwkomer direct goed in het team opgenomen. Dit was een van de redenen waardoor ik na het afronden van mijn studie open stond voor een baan bij Enexis Groep.’

 

Ik krijg hier echt de kans om mijn carrière in de energiesector een boost te geven

Succesvolle carrièreboost

‘Nu ben ik verantwoordelijk voor het bestellen van materialen en het maken van tekeningen conform de gehanteerde normen. Zo verhoog ik binnen diverse projecten de efficiente. Omdat ik steeds meer ervaring krijg binnen mijn functie krijg ik ook meer verantwoordelijkheden en grotere projecten.’

Voor andere technici die geïnteresseerd zijn in een functie binnen Enexis Groep heeft Guido nog een aantal tips. ‘Blijf vooral lekker jezelf! Enexis Groep is breed georiënteerd, er zijn volop mogelijkheden. Daarnaast is de organisatie bereid om nieuw personeel vakkundig op te leiden en mee te denken in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik krijg hier echt de kans om mijn carrière in de energiesector een boost te geven’.

Evoke

Al tijdens zijn studie kwam Guido via zijn onderwijsinstelling in contact met Evoke. ‘Evoke is een jong en dynamisch bedrijf waar een ontspannen en informele sfeer hangt. Ik voelde me hier direct op mijn gemak. Goed contact met mijn Relatie Manager zorgde ervoor dat hij mijn kennis, kwaliteiten en ambities duidelijk in kaart wist te brengen en zo kwam ik weer bij Enexis Groep terecht. Er was hier sprake van een duidelijke match’.