Geduld loont

Kelvin de Kroon kwam tijdens zijn studie Civiele Techniek via LinkedIn in contact met Evoke. Na het behalen van zijn diploma ging hij bij twee bedrijven het gesprek aan. Zijn keuze viel op A. Jansen Infra B.V., waar hij nu werkt als Assistent Uitvoerder. “Mijn huidige baan is interessant, omdat ik de vrijheid en mogelijkheden krijg om mezelf te ontwikkelen en mijn eigen inbreng toe te passen.”

“Ik ben blij dat ik bij A. Jansen Infra B.V. aan de slag ben gegaan”, aldus Kelvin die nu in zijn rol als Assistent Uitvoerder verantwoordelijk is voor de dagelijkse uitvoerende taken op het project Providentia in Sterksel.

Ik ben blij dat ik bij A. Jansen Infra B.V. aan de slag ben gegaan!

Disciplines als grond-, riool-, sanering-, straat-, asfaltering-, en sloopwerkzaamheden komen samen in dit project om ‘De Vrije Ruimte’ op het grondgebied van Providentia in te richten voor koop- en zorgwoningen. Een project dat prima past bij de veelzijdigheid van Kelvin en zijn werkgever. “Ik vorm het eerste aanspreekpunt met betrekking tot de dagelijkse uitvoerende taken, de voortgang van het werk is dus mede mijn verantwoordelijkheid.”

“Mijn eerste contact met Evoke verliep zoals detacheringsbureaus vaak contact leggen. Het verschil uitte zich later op een positieve manier door het geduld van de Relatie Manager die mij benaderd heeft. Door voor mezelf duidelijk voor ogen te hebben wat ik wil, wist Evoke waar ik heen wilde en kwam ik uiteindelijk terecht bij een partij die mij aansprak.”