Enexis Groep

De energie om te veranderen

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt Enexis Groep aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar. En zo kunnen ze de maatschappelijke eisen en de uitdagingen in de energiewereld aan. Door hun kennis, expertise en energie op alle mogelijke manieren in te zetten, geven zij vaart aan de energietransitie.

Aan de slag bij Enexis Groep

Namens Enexis Groep zoekt Evoke ambitieuze Engineers die mee willen werken aan de energievoorziening van de toekomst. Je gaat aan de slag binnen een vooruitstrevende organisatie met oog voor duurzaamheid, veiligheid en persoonlijke ontwikkeling. Hier krijg je de kans jouw talenten in te zetten en te ontwikkelen.

Enexis Groep heeft onder andere technische functies op het gebied van Installatietechniek, Industriële Automatisering en Civiele Techniek. Daarbij zoeken zij enthousiaste startende en ervaren technici die affiniteit hebben met energie, elektra en gas.

Krijg jij energie van Enexis Groep?

Ben jij geinteresseerd in een nieuwe uitdaging bij Enexis Groep? Bekijk dan direct een van de onderstaande vacatures of neem contact op met Rick de Haas voor meer informatie.

CONTACT

Rick de Haas
Regio Manager

Een greep uit de vacatures bij Enexis Groep

settings

Civiele Techniek

build

Infrastructuur

place

Regio Roosendaal

school

MBO

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Uitvoerder die van aanpakken weet. Houd jij ervan onderweg te zijn? En weet jij hoe je sturing geeft aan uitvoerend personeel? Neem jij het voortouw? Dan ben jij de Deskundige Uitvoerder die wij zoeken!

build

Elektrotechnische Installaties

place

Tilburg

school

MBO

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt Enexis Groep aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar.

build

Elektrotechnische Installaties

place

's-Hertogenbosch

school

HBO (Bachelor)

Als Medior Engineer ben je zowel technisch als financieel eindverantwoordelijk voor projecten op E en G gebied.