Physics

Het vakgebied Physics omvat alle domeinen die gerekend kunnen worden tot technische natuurkunde, zoals optica, materiaalkunde, nanotechnologie en thermo fluids. Wij koppelen jou aan geschikte partijen bij adviesbureaus, machinefabrieken en producenten binnen de verschillende branches van apparatenbouw, semi-conductor industrie, speciaal machines en aerospace.

Professionele mogelijkheden

Professionals op het gebied van Physics gingen via Evoke aan de slag in functies zoals:

  • Research Scientist
  • Optical Engineer
  • Imaging Engineer
  • Thermal Engineer
  • Gas Flow Engineer
  • Application Engineer
  • Trouble Shooter

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Physics bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Luuk Louisse
Team Manager Mechanical & Physics

Gerelateerde vacatures

settings

Physics

build

Materiaalkunde

place

Eindhoven

school

WO (Master)

In je functie van Reliability Scientist ondersteun je de groei in de ontwikkeling van nieuwe producten en ben je verantwoordelijk voor reliability aspects.

settings

Physics

build

Materiaalkunde

place

Omgeving Apeldoorn

school

HBO (Bachelor)

Word jij enthousiast van het beoordelen, valideren en verbeteren van nieuwe en bestaande producten/systemen? Word dan Test Engineer bij onze opdrachtgever.

settings

Physics

build

Optica

place

Omgeving Nijmegen

school

WO (Master)

De Optical System Engineer heeft een universitaire, bij voorkeur Technisch Natuurkundige achtergrond met interesse en opleiding in optica en met meetsystemen en/of opstellingen gebaseerd op optische meettechnieken.