Onze werkwijze


Wij brengen ambitieuze professionals en interessante opdrachtgevers bij elkaar. Zo helpt Evoke je bij het ontwikkelen van een succesvolle carrière. Met deze methode leggen we keer op keer succesvolle verbindingen die jou helpen bij het ontwikkelen van je professionele doelstellingen, terwijl bedrijven groeien door jouw kennis en kunde. Daarom werken wij vaak met detachering: zo kun jij in korte tijd veel ervaring op doen, maar heb je wel de zekerheid van een betrouwbare werkgever.

Onze Vakgebieden

Bij Evoke houden we van techniek. Daarom richten wij ons op drie sectoren: bouw & infra, technologie en supply chain & logistiek. Door deze focus houden wij een helder overzicht, en ontwikkelen we de juiste ervaring. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van wat er speelt in de markt: wij weten waar de kansen liggen, wat de ambities zijn van topbedrijven en hoe deze aansluiten bij jouw wensen. Zo zorgen wij er voor dat jij op precies de juiste plek belandt.

Jouw sollicitatie traject

Kennismaking

Wij geloven dat succesvolle organisaties ontstaan vanuit een samenwerking tussen de juiste mensen. Daarom leren we jou als persoon eerst kennen, zodat we daarna goed kunnen inschatten bij welk bedrijf en welke opdracht jij het beste tot je recht komt.

Op gesprek

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom helpen we je met tips en informatie goed op weg in je voorbereiding naar je sollicitatie. Wanneer jij en de opdrachtgever positief zijn, verwelkomen we je graag als nieuwe Evoker.

Start

Wanneer je start bij Evoke houden we regelmatig contact om te bekijken of jouw carrière de juiste richting op gaat en je voldoende mogelijkheden hebt om je ambities waar te maken.

De voordelen van evoke

cached

Persoonlijke benadering

We zijn benieuwd naar de persoon achter de functietitel en zijn geïnteresseerd in jouw karakter, hobby’s, ambities en drijfveren.

cloud

The Human Capital Cloud

Dit is ons uitgebreide netwerk van professionals, alumni en opdrachtgevers van Evoke. Hiermee kunnen wij snel schakelen om jou op de juiste werkplek te krijgen.

insert_drive_file

Uitstekende voorwaarden

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend. Een vast marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en collectieve korting op individuele verzekeringen horen hierbij.

school

Opleidingsmogelijkheden

Wij bieden gedurende je loopbaan bij Evoke persoonlijke begeleiding, advies en opleidingsmogelijkheden, zodat je een leven lang kunt leren.

star

Kwaliteit

Evoke daagt jou uit om het beste uit jezelf te halen. Zo groeien zowel jij als het bedrijf waar je werkt in meerwaarde.

zoom_out_map

Afwisseling met zekerheid

Evoke biedt afwisselende opdrachten bij verschillende werkgevers. Dit geeft jou keer op keer een uitdaging waarin je kennis en ervaring opdoet.

 

Vragen over Evoke of wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op met een van onze Relatie Manager. Zij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP