Skip to main content

PROVIDES PROFESSIONALS

Dé detacherende recruiter

Wij leveren een passende professional die blijft, doordat we de markt én de mensen door en door kennen, van bouw tot technologie en office. Altijd enthousiaste jonge tech talenten die denken in oplossingen, graag groeien en het verschil maken in hun vak.

Professionals in jouw vakgebiedMeer over Evoke

Kwaliteit

Meer dan 15 jaar kennis en ervaring in de technische markt hebben wij geborgd in onze vakgebieden en vertaald naar specifieke expertises.

Persoonlijk

Onze 360 graden aanpak is gericht op een zakelijke én persoonlijke benadering. Omdat de twee onlosmakelijk zijn verbonden als je een duurzame verbinding wilt maken.

Betrouwbaar

Voor veel van onze opdrachtgevers zijn wij al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner. Wij geloven in duurzame relaties. Zo bouw je samen aan mooie projecten.

Flexibiliteit

Dankzij ons goed onderhouden netwerk kunnen onze detacherende recruiters snel handelen. Zo kunnen wij op elk moment het juiste talent aan de functie verbinden en kun je snel op marktsituaties inspelen.

Human Capital Cloud

Met de ondersteuning van ontwerpwedstrijden en sustainable technologie projecten putten wij uit een uniek netwerk van studenten, startende professionals en alumni.

Zorgeloos

We vinden en verbinden niet alleen, maar nemen ook de werkgeversrisico’s op ons. Zoals het doorbetalen bij ziekte of verlof. Weer een zorg minder.

Selecteer een sector

SECTOR

Technologie

Een brede sector, waar we in elke hoek specialisten hebben zitten. Van EM Designer tot Embedded Software Developer of Tekenaar Constructeur. Elk de beste in hun vak, op hun manier. Wie het best past bij jullie, dat weten wij.

Op zoek naar dé professional?

Bekijk een greep uit onze tech talenten. Interesse? Neem contact op!

Software Engineer
Regio Eindhoven
Opleiding
Electronica
Ervaring
0 – 3 jaar
Chemisch Analist
Regio Rotterdam
Opleiding
Chemie
Ervaring
0 – 3 jaar
Design Engineer
Regio Eindhoven
Opleiding
Werktuigbouw
Ervaring
3 – 5 jaar

SECTOR

Bouw & Infra

Van Civiele Techniek en Bouwkunde tot Ruimtelijke Ordening, Verkeer & Milieu. Hoger opgeleid technisch talent dat de wereld om ons heen schept en in beweging zet, leveren wij. Van BIM Modelleur tot Adviseur Duurzaamheid.

Op zoek naar dé professional?

Bekijk een greep uit onze tech talenten. Interesse? Neem contact op!

BIM Modelleur
Regio Weert
Opleiding
Bouwkunde
Ervaring
0 – 3 jaar
Werkvoorbereider
Regio Breda
Opleiding
Civiele Techniek
Ervaring
0 – 3 jaar
Adviseur Bodem
Regio Rotterdam
Opleiding
Milieukunde
Ervaring
3 – 5 jaar

SECTOR

Corporate Services

Onze wereld draait op professionals met overzicht en inzicht in planning en organisatie, om alle processen optimaal gaande te houden. Van Buyer tot Order Planner, van A tot Z, tot in de puntjes.

Op zoek naar dé professional?

Bekijk een greep uit onze tech talenten. Interesse? Neem contact op!

Productieplanner
Regio Eindhoven
Opleiding
Technische Bedrijfskunde
Ervaring
0 – 3 jaar
Inkoper
Regio Rotterdam
Opleiding
Technische Bedrijfskunde
Ervaring
3 – 5 jaar
Supply Chain Engineer
Regio ’s Hertogenbosch
Opleiding
Supply Chain Management
Ervaring
0 – 3 jaar

Onze Evokers aan het werk

WIJ ZIJN EVOKE

Werkwijze

Tijdens onze detacheringsperiode leren jullie elkaar goed kennen. Ondertussen zorgen wij voor begeleiding, afstemming en nemen we de verplichtingen en verantwoordelijkheden van werkgever op ons.

Een soepel en transparant proces, gericht op kosteloze overname. Met succes. 80% van de Evokers treedt na onze detacheringsperiode in dienst!

Evoke accelerator
1
Wij vinden professionals die passen. Altijd. Met de juiste professional(s) op de juiste plek bereik je bedrijfsdoelen sneller. Daar gaan we voor.
2
Door een detacheringsperiode leer je onze jonge technische professionals pas echt goed kennen. Zo leren jullie elkaar optimaal kennen, om op termijn te beslissen of een langdurige verbinding werkt.
3
Ondertussen zorgen wij voor begeleiding, afstemming en nemen we de verplichtingen en verantwoordelijkheden van werkgever op ons.
4
Door middel van driehoeksgesprekken kunnen verwachtingen worden uitgesproken en blijven we op de juiste koers richting bedrijfsdoelen.
5
Ook als een Evoker besluit zijn carrière elders voort te zetten, blijven onze Relatie Managers in contact. In veel gevallen keren Evokers in een latere fase terug naar het bedrijf waar ze eerder via Evoke gedetacheerd zijn geweest. Met meer vakkennis en zelfkennis.
6
80% van de Evokers treedt na onze detacheringsperiode in dienst!

Evoke weet iedere keer de juiste mensen te vinden die goed passen bij de cultuur van ons bedrijf.

Elbert StofferInnovation Manager - Itho Daalderop

Wij kregen zoveel goede profielen binnen, dat we bijna wekelijks contact hadden met Evoke. We hebben nu een aantal heel waardevolle mensen op belangrijke plekken in de organisatie zitten, die via Evoke zijn binnengekomen.

Michel DekkerBIM Manager & HR Manager - Infranea

Ik ken Evoke nu al jaren. Jullie hebben ons echt goed leren kennen en weten wie bij ons past. Dat is met andere bureaus wel eens anders. Van de 20 cv’s die we van jullie krijgen, nodig ik er 19 uit voor een gesprek. Dat vertrouwen is er.

Dennis DoeveBedrijfsleider - Bodijn Machinewerken BV

Wij staan voor je klaar

Meer weten over onze expertise en beschikbare kandidaten in jullie vakgebied? Neem contact op met onze specialisten, om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Tim Roumen

Tim Roumen

Team Manager Electronics & IA

Patrick Roelands

Team Manager Bouwkunde

Sam Sieben

Team Manager Mechanical, Supply Chain & Logistiek