Skip to main content

PROVIDES PROFESSIONALS

Dé detacherende recruiter in de Installatietechniek

Wij leveren een passende professional die blijft, doordat we de installatietechnische branche én de mensen door en door kennen. Van E tot W, van bouwwereld tot procesindustrie. En van de Engineer tot de Technicus, Monteur en Projectleider die écht bij jullie past.

Professionals in jouw expertiseMeer over Evoke

Start jouw aanvraag

  Kwaliteit

  Meer dan 15 jaar kennis en ervaring in de technische markt hebben wij geborgd in onze vakgebieden en vertaald naar specifieke expertises.

  Persoonlijk

  Onze 360 graden aanpak is gericht op een zakelijke én persoonlijke benadering. Omdat de twee onlosmakelijk zijn verbonden als je een duurzame verbinding wilt maken.

  Betrouwbaar

  Voor veel van onze opdrachtgevers zijn wij al meer dan 10 jaar een betrouwbare partner. Wij geloven in duurzame relaties. Zo bouw je samen aan mooie projecten.

  Flexibiliteit

  Dankzij ons goed onderhouden netwerk kunnen onze detacherende recruiters snel handelen. Zo kunnen wij op elk moment het juiste talent aan de functie verbinden en kun je snel op marktsituaties inspelen.

  Human Capital Cloud

  Met de ondersteuning van ontwerpwedstrijden en sustainable technologie projecten putten wij uit een uniek netwerk van studenten, startende professionals en alumni.

  Zorgeloos

  We vinden en verbinden niet alleen, maar nemen ook de werkgeversrisico’s op ons. Zoals het doorbetalen bij ziekte of verlof. Weer een zorg minder.

  EXPERTISE

  Installatietechniek E

  Of het nu gaat om Monteurs, Service Technici, Werkvoorbereiders of Electrical Engineers: onze elektrotechnici weten waar ze het over hebben. Installatie van intercoms en brandbeveiliging tot complexe datacentra is hun vak, én hun passie. Klaar voor de baan van hun leven.

  Op zoek naar dé professional?

  Bekijk een greep uit onze tech talenten. Interesse? Neem contact op!

  Tekenaar E
  Regio Eindhoven
  Opleiding
  Elektrotechniek
  Ervaring
  0 – 3 jaar
  Elektronische installatiesTekenenNauwkeurigOntwerpen
  Werkvoorbereider
  Regio Den Bosch
  Opleiding
  Elektrotechniek
  Ervaring
  0 – 3 jaar
  TeamplayerCommunicatief vaardigElektrotechniekPro-actief
  Servicemonteur
  Regio Nijmegen
  Opleiding
  Elektrotechniek
  Ervaring
  0 – 3 jaar
  Elektronische installatiesStoringenOnderhoudFlexibel

  EXPERTISE

  Installatietechniek W

  Onze werktuigbouwkundigen hebben een voorliefde voor de wereld van de tastbare installaties. Van warmtepompen tot complexe laboratoriuminstallaties. Monteurs, Technici en Engineers die passen – in de functie én cultuur – waardoor 80% blijft, na de gedetacheerde periode.

  Op zoek naar dé professional?

  Bekijk een greep uit onze tech talenten. Interesse? Neem contact op!

  Servicemonteur
  Regio Eindhoven
  Opleiding
  Werktuigbouw
  Ervaring
  0 – 3 jaar
  Werktuigbouwkundige installatiesStoringenOnderhoudFlexibel
  Monteur W
  Regio Den Bosch
  Opleiding
  Werktuigbouw
  Ervaring
  0 – 3 jaar
  Werktuigbouwkundige installatiesMontageHands-on
  BIM Engineer W
  Regio Nijmegen
  Opleiding
  Werktuigbouw
  Ervaring
  0 – 3 jaar
  Werktuigbouwkundige installatiesOntwerpenZelfstandigNauwkeurig

  Onze Evokers aan het werk

  WIJ ZIJN EVOKE

  Werkwijze

  Tijdens onze detacheringsperiode leren jullie elkaar goed kennen. Ondertussen zorgen wij voor begeleiding, afstemming en nemen we de verplichtingen en verantwoordelijkheden van werkgever op ons.

  Een soepel en transparant proces, gericht op kosteloze overname. Met succes. 80% van de Evokers treedt na onze detacheringsperiode in dienst!

  Evoke accelerator
  1
  Wij vinden professionals die passen. Altijd. Met de juiste professional(s) op de juiste plek bereik je bedrijfsdoelen sneller. Daar gaan we voor.
  2
  Door een detacheringsperiode leer je onze jonge technische professionals pas echt goed kennen. Zo leren jullie elkaar optimaal kennen, om op termijn te beslissen of een langdurige verbinding werkt.
  3
  Ondertussen zorgen wij voor begeleiding, afstemming en nemen we de verplichtingen en verantwoordelijkheden van werkgever op ons.
  4
  Door middel van driehoeksgesprekken kunnen verwachtingen worden uitgesproken en blijven we op de juiste koers richting bedrijfsdoelen.
  5
  Ook als een Evoker besluit zijn carrière elders voort te zetten, blijven onze Relatie Managers in contact. In veel gevallen keren Evokers in een latere fase terug naar het bedrijf waar ze eerder via Evoke gedetacheerd zijn geweest. Met meer vakkennis en zelfkennis.
  6
  80% van de Evokers treedt na onze detacheringsperiode in dienst!

  Evoke weet iedere keer de juiste mensen te vinden die goed passen bij de cultuur van ons bedrijf.

  Elbert StofferInnovation Manager - Itho Daalderop

  Wij kregen zoveel goede profielen binnen, dat we bijna wekelijks contact hadden met Evoke. We hebben nu een aantal heel waardevolle mensen op belangrijke plekken in de organisatie zitten, die via Evoke zijn binnengekomen.

  Michel DekkerBIM Manager & HR Manager - Infranea

  Ik ken Evoke nu al jaren. Jullie hebben ons echt goed leren kennen en weten wie bij ons past. Dat is met andere bureaus wel eens anders. Van de 20 cv’s die we van jullie krijgen, nodig ik er 19 uit voor een gesprek. Dat vertrouwen is er.

  Dennis DoeveBedrijfsleider - Bodijn Machinewerken BV

  Wij staan voor je klaar

  Meer weten over onze expertise en beschikbare kandidaten in jullie vakgebied? Neem contact op met onze specialisten, om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

  Stijn van Gils

  Relatie Manager Installatietechniek, Maintenance & Field Service