Proces Technologie

Binnen het vakgebied Procestechnologie gaat het om processen op kleine en grote schaal. Denk aan de ontwikkeling van een proces op laboratoriumschaal en de toepassing op grote schaal in de apparatenbouw, energie, farmaceutische industrie, industriële installaties, oil & gas, packaging, performance materials en de voedingsmiddelen industrie. Daarom heeft Evoke een uitgebreid netwerk dat bestaat uit adviesbureaus, contractors, installateurs, machinefabrieken en producenten binnen de Operations, QHSE / SHEQ, en Process Engineering.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Proces Technologie gingen via Evoke in onder andere de volgende functies:

  • SHEQ Engineer
  • Piping Engineer
  • Process Engineer
  • Operator A
  • Process Operator C
  • Process Development Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Procestechnologie bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Neal van de Kar
Relatie Manager Technologie
Stephan Engel
Relatie Manager Technologie
Luuk Louisse
Senior Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Process Engineering

place

Omgeving Breda

school

HBO

Ben jij de specialist op het vlak van het testen én onderzoeken van gespecialiseerde onderdelen? Als Lab Technician ben je onderdeel van het Engineering Team en de expert op dit gebied. 

 

build

Operations

place

Omgeving Moerdijk

school

MBO

Wil jij werken bij een toonaangevend bedrijf binnen de productie van biobases producten/halffabricaten. Wij zijn voor onze relatie opzoek naar een gedreven Proces Operator. Lees snel verder voor meer informatie.