Proces Technologie

Binnen het vakgebied Procestechnologie gaat het om processen op kleine en grote schaal. Denk aan de ontwikkeling van een proces op laboratoriumschaal en de toepassing op grote schaal in de apparatenbouw, energie, farmaceutische industrie, industriële installaties, oil & gas, packaging, performance materials en de voedingsmiddelen industrie. Daarom heeft Evoke een uitgebreid netwerk dat bestaat uit adviesbureaus, contractors, installateurs, machinefabrieken en producenten binnen de Operations, QHSE / SHEQ, en Process Engineering.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Proces Technologie gingen via Evoke in onder andere de volgende functies:

  • SHEQ Engineer
  • Piping Engineer
  • Process Engineer
  • Operator A
  • Process Operator C
  • Process Development Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Procestechnologie bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Neal van de Kar
Relatie Manager Technologie
Stephan Engel
Relatie Manager Technologie
Luuk Louisse
Senior Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Operations

place

Waalwijk

school

MBO

Voor onze relatie zijn we op zoek naar enthousiast operators. De organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van grondstoffen.

build

Operations

place

Omgeving Dordrecht

school

MBO

Onze relatie zorgt voor het verschaffen van speciality chemicals, technologieën en inzichten om haar klanten te helpen bij het vervaardigen van nieuwe en verbeterde oplossingen. De organisatie is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van speciality chemistry. 

 

build

Process Engineering

place

Noord-Brabant

school

HBO

Jij bent in de functie van Farmaceutisch Proces Engineer verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten in de engineering en bouw van industriële proces installaties.