Proces Technologie

Binnen het vakgebied Procestechnologie gaat het om processen op kleine en grote schaal. Denk aan de ontwikkeling van een proces op laboratoriumschaal en de toepassing op grote schaal in de apparatenbouw, energie, farmaceutische industrie, industriële installaties, oil & gas, packaging, performance materials en de voedingsmiddelen industrie. Daarom heeft Evoke een uitgebreid netwerk dat bestaat uit adviesbureaus, contractors, installateurs, machinefabrieken en producenten binnen de Operations, QHSE / SHEQ, en Process Engineering.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Proces Technologie gingen via Evoke in onder andere de volgende functies:

  • SHEQ Engineer
  • Piping Engineer
  • Process Engineer
  • Operator A
  • Process Operator C
  • Process Development Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Procestechnologie bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Neal van de Kar
Relatie Manager Technologie
Stephan Engel
Relatie Manager Technologie
Luuk Louisse
Senior Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Process Engineering

place

Noord-Brabant

school

HBO

Jij bent in de functie van Farmaceutisch Proces Engineer verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten in de engineering en bouw van industriële proces installaties.

build

Operations

place

Rotterdam

school

MBO

In deze functie als Proces Operator C controleer, bestuur en stuur je het productieproces bij op zodanige wijze dat een optimale procesvoortgang bewerkstelligd wordt.