Supply Chain

Binnen de Supply Chain gaat het om de productieketen van grondstof tot eindproduct. Logischerwijs zijn hier vele partijen bij betrokken. Daarom bestaat ons netwerk uit onder andere machinefabrieken, producenten, toeleveranciers en adviesbureaus in verschillende branches. Denk hierbij aan de agrarische industrie, automotive, consumenten elektronica, consultancy, de medische industrie, semi-conductor en voedingsmiddelen industrie. Binnen dit vakgebied kun je vele kanten uit!

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Supply Chain gingen via Evoke succesvol aan de slag in functies als:

  • Productieplanner
  • Supply Chain Manager
  • Operationeel Inkoper
  • Technisch Inkoper
  • Business Engineer
  • Analist
  • Warehouse Supervisor

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Supply Chain bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Sam Sieben
Team Manager Supply Chain & Logistiek
Bas van Stokkom
Senior Relatie Manager Supply Chain & Logistiek
Yoline Muller
Relatie Manager Supply Chain & Logistiek
Joris Heuvelmans
Relatie Manager Supply Chain & Logistiek

Gerelateerde vacatures

place

Den Haag

school

MBO

Wil jij graag bij een super gaaf high-tech bedrijf aan de slag als inkoper? Vind jij het leuk om met data te werken en ben jij daarnaast communicatief vaardig? Dan is dit wellicht de perfecte baan voor jou! 

Heb jij ervaring als Administratief Medewerker / Technische Binnendienst bij een technische organisatie. Bij voorkeur binnen de installatietechniek? Dan ben jij dé kandidaat die wij zoeken! 

place

Goes

school

HBO (Bachelor)

Ben jij op zoek naar de tweede stap in je carrière als technische Technisch Sales Manager bij een technisch bedrijf? Dan is dit de functie voor jou!