Supply Chain

Binnen de Supply Chain gaat het om de productieketen van grondstof tot eindproduct. Logischerwijs zijn hier vele partijen bij betrokken. Daarom bestaat ons netwerk uit onder andere machinefabrieken, producenten, toeleveranciers en adviesbureaus in verschillende branches. Denk hierbij aan de agrarische industrie, automotive, consumenten elektronica, consultancy, de medische industrie, semi-conductor en voedingsmiddelen industrie. Binnen dit vakgebied kun je vele kanten uit!

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Supply Chain gingen via Evoke succesvol aan de slag in functies als:

  • Productieplanner
  • Supply Chain Manager
  • Operationeel Inkoper
  • Technisch Inkoper
  • Business Engineer
  • Analist
  • Warehouse Supervisor

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Supply Chain bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Sam Sieben
Relatie Manager Supply Chain & Logistiek

Gerelateerde vacatures

settings

Supply Chain

build

Supply Chain

place

Nijmegen

school

HBO

In de functie van Process Engineer werk je aan het ontwerpen, realiseren en verbeteren van (productie) processen en het bijbehorende proces equipment.

settings

Supply Chain

build

Supply Chain

place

Eindhoven

school

HBO

Als Quality Engineer ben je het eerste aanspreekpunt van jouw opdrachtgevers op het vlak van kwaliteit. Je fungeert hierbij als projectleider voor het in- of extern oplossen van problemen.

settings

Supply Chain

build

Supply Chain

place

Eindhoven

school

HBO

Aan jou als initiële inkoper de uitdaging om met diverse leveranciers en afdelingen in contact te zijn en te zorgen voor optimale inkoop van materialen.