Maintenance & Field Service

De vertaling van Maintenance & Field Service is “Onderhoud & Service op locatie”. Dit is een duidelijke en accurate vertaling van waar de focus binnen dit vakgebied op ligt. We verdelen dit vakgebied in een aantal domeinen: elektro & instrumentatie, rotating equipment, fijnmechanische- en grove machinebouw. Voor onze opdrachtgevers bestaande uit installateurs, machinefabrieken, producten en de scheepsbouw staat onderhoud en service op locatie altijd centraal. Deze opdrachtgevers zijn actief binnen branches, als automotive, energie, oil & gas en maritieme industrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde professionals in de Maintenance & Field Service in functie zoals:

  • E&I Monteur
  • Onderhouds- of Storingsmonteur
  • Field Service Engineer
  • Hoofd Technische Dienst
  • Maintenance Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Maintenance & Field Service bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Gaynio Aarts
Relatie Manager Technologie
Niek Schoenmaekers
Relatie Manager Technologie
Jonathan van Deijck
Relatie Manager Technologie
Lars Cornelis
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Fijnmechanische Machinebouw (M&FS)

place

Venlo

school

MBO

Een zeer afwisselende, interessante functie met eigen verantwoordelijkheden binnen een dynamische en groeiende organisatie? Dan past deze baan perfect bij jou!

build

Grove Machinebouw (M&FS)

place

Nijmegen

school

MBO

Als Werkvoorbereider ben jij onder andere verantwoordelijk voor de voorraad en de te bestellen materialen. Bekijk onze vacature en solliciteer direct!