Installatietechniek

We onderscheiden twee disciplines binnen het vakgebied Installatietechniek: de Elektrotechnische Installatietechniek (E) en de Werktuigbouwkundige Installatietechniek (W). Beide richtingen leggen zich toe op de branches energie, gebouwgebonden-, beveiligings- en industriële installaties, en de ondergrondse- en railinfra. Ons netwerk kent spelers binnen beide disciplines, bestaande uit installateurs, netbeheerders en adviesbureaus.

Professionele mogelijkheden

Talenten in de installatietechniek gingen via Evoke aan de slag als:

  • BIM-Engineer
  • Tekenaar
  • Project Engineer
  • Project Leider
  • (Service) Monteur

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Installatietechniek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie
Niek Schoenmaekers
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Elektrotechnische Installaties

place

Eindhoven

school

MBO

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt Enexis Groep aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst.

build

Elektrotechnische Installaties

place

Sittard

school

MBO

Of je nu de vaste Servicemonteur bent van kantoorpanden of installaties onderhoudt in een overheidsgebouw; iedere dag is anders. Als Servicemonteur Elektrotechniek werk je zelfstandig op de meest uitdagende locaties.

build

Werktuigbouwkundige Installaties

place

Sittard

school

MBO

Na ingebruikname van een gebouw wordt beheer en onderhoud van groot belang. Installaties moeten optimaal blijven draaien en dit maakt de rol van Servicemonteur een uitdaging.