Installatietechniek

We onderscheiden twee disciplines binnen het vakgebied Installatietechniek: de Elektrotechnische Installatietechniek (E) en de Werktuigbouwkundige Installatietechniek (W). Beide richtingen leggen zich toe op de branches energie, gebouwgebonden-, beveiligings- en industriële installaties, en de ondergrondse- en railinfra. Ons netwerk kent spelers binnen beide disciplines, bestaande uit installateurs, netbeheerders en adviesbureaus.

Professionele mogelijkheden

Talenten in de installatietechniek gingen via Evoke aan de slag als:

  • BIM-Engineer
  • Tekenaar
  • Project Engineer
  • Project Leider
  • (Service) Monteur

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Installatietechniek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie
Niek Schoenmaekers
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

build

Elektrotechnische Installaties

place

Eindhoven

school

MBO

Als Service Technicus Elektro ben je bezig met het uitvoeren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden, reparatie aan en het oplossen van storingen in elektrotechnische installaties.

build

Elektrotechnische Installaties

place

Tilburg

school

MBO

In onze maatschappij is energie onmisbaar. Daarom werkt Enexis Groep aan een betrouwbare en duurzame energievoorziening voor vandaag én voor de toekomst. De bedrijven binnen Enexis Groep zijn samen gedreven, snel en wendbaar.

build

Elektrotechnische Installaties

place

's-Hertogenbosch

school

HBO (Bachelor)

Zoek jij een baan met doorgroeimogelijkheden? Bekijk dan deze vacature voor Medewerker Engineer!