Electronics

Electronics is een vakgebied dat sterk groeit en waar we dagelijks mee in aanraking komen. We verdelen dit onder in een aantal domeinen: analoog, power, digitaal, layout, embedded software, radio frequency en micro-elektronica. Het vereist een brede marktbenadering die we vinden in ons netwerk van adviesbureaus, machinefabrieken, toeleveranciers, onderzoekscentra en producenten in branches variërend van van aerospace tot automotive en van consumenten electronica tot semi-conductor industrie. Voor iedere professional vindt Evoke de juiste opdracht.

Professionele mogelijkheden

Talenten op het gebied van Electronics gingen via Evoke aan de slag als:

  • FPGA Engineer
  • Analoog Engineer
  • Elektrisch Constructeur
  • Quality Engineer
  • PCB Layouter
  • Embedded Software Engineer
  • Assembly Engineer

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in Electronics bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Tim Roumen
Team Manager Technologie
Myron Bouvrie
Relatie Manager Technologie

Gerelateerde vacatures

settings

Electronics

build

(Embedded) Software

place

Omgeving Barneveld

school

HBO (Bachelor)

Heb jij een enorme passie voor Embedded Software en wil je graag programmeren richting C++ en Object Oriented Programming volgens Agile Scrum Proces? Dan is deze vacature iets voor jou!

settings

Electronics

build

Analoog

place

Eindhoven

school

MBO

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een praktische Elektronica Tester die ervaring heeft met het testen op PCB niveau.

settings

Electronics

build

Analoog

place

Eindhoven

school

HBO (Bachelor)

Als Lead Engineer maak je deel uit van de afdeling engineering. Je legt organisatorisch verantwoording af aan de projectleider en je geeft vanuit je technische rol binnen een project functioneel leiding aan engineers.