Industriële Automatisering

De wereld om ons heen digitaliseert. Processen en de machinebouw zijn onderhevig aan automatisering. Dit is waar het vakgebied Industriële Automatisering zich op toelegt. Ons netwerk bestaat uit adviesbureaus, system integrators, machinebouwers en producenten. Zij bevinden zich in verschillende branches, zoals de chemische industrie en warehouse automation, oil & gas, energie, water en de voedingsmiddelenindustrie.

Professionele mogelijkheden

Evoke bemiddelde talenten in de industriële automatisering in functies zoals:

  • PLC Engineer
  • E-plan Tekenaar
  • Industrial Automation Engineer
  • Engineer E&I
  • Werkvoorbereider

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Industriële Automatisering bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Tim Roumen
Team Manager Electronics, IT & IA
Myron Bouvrie
Senior Relatie Manager Electronics, IT & IA

Gerelateerde vacatures

place

Venlo

school

HBO (Bachelor)

Als Hardware Engineer (Electrical Controls Engineer) ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en samenstellen van de hardware van zowel de installaties als de machines.

place

Eindhoven

school

HBO (Bachelor)

Haal jij voldoening uit het bedenken van oplossingen op maat en het doorvertalen naar een concreet ontwerp en/of PLC software programma? Dan is deze vacature iets voor jou!

place

Helmond

school

HBO (Bachelor)

Geen vraagstuk is voor jou te complex. Jij weet altijd de technische oplossing te vinden. In deze afwisselende baan ben je als engineer en als projectmanager de spil voor elk project. Na het uitvoeren en opleveren van het project, maak je jouw beloftes waar. We helpen onze klanten in het verduurzamen en realiseren een betrouwbare aansluiting op het energienet. Dit doen we door continu te innoveren, verbeteren en samen te werken. Met plezier!