Logistiek

Hier ligt de focus op het leveren van goederen op de juiste plaats, in de juiste hoeveelheid en tegen optimale kosten. Een complex proces waar vele partijen bij betrokken zijn. Het netwerk van Evoke is daarom breed en bestaat onder andere uit distributiecentra en logistieke dienstverleners die actief zijn in verschillende branches.

Professionele mogelijkheden

Talenten binnen de Logistiek zijn via Evoke bemiddeld in onder andere de volgende functies:

  • Transportplanner
  • Tactisch Inkoper
  • Logistics Engineer
  • Operations Managers
  • Logistic Administrator

Carrièrematch

Jouw talent, ambities en wensen vormen voor onze relatie managers het vertrekpunt. Samen bekijken we welke organisatie en opdracht daarin de perfecte match vormt. Start jouw carrière in de Logistiek bij Evoke. Bekijk ons actuele vacature-aanbod hier.

CONTACT

Sam Sieben
Team Manager Supply Chain & Logistiek
Bas van Stokkom
Senior Relatie Manager Supply Chain & Logistiek
Yoline Muller
Relatie Manager Supply Chain & Logistiek

Gerelateerde vacatures

settings

Logistiek

build

Logistiek

place

Schiedam

school

MBO

Binnen deze internationale organisatie ben jij de spil tussen collega's, chauffeurs en de klant en zorg je samen met je collega's voor de planning van het vervoer van de ladingen. 

 

settings

Logistiek

build

Logistiek

place

Ridderkerk

school

MBO

Als Medewerker Bedrijfsbureau ben jij de spil tussen de verschillende logistieke processen van het Warehouse. Bekijk onze vacature en solliciteer direct!

place

Veldhoven

school

MBO

Heb jij leidinggevende ervaring in een logistieke omgeving? En beschik je over HBO werk- en denkniveau? Dan is deze vacature iets voor jou!