Skip to main content

WE LOVE COMPETITION

Ben jij commercieel, competitief en vol ambitie? Iemand die snel schakelt, recht op zijn doel af gaat, blijft doorzetten totdat je je doel bereikt hebt en het beste presteert in een team? Wij zijn Evoke en op zoek naar een winnaar zoals jij!

Bekijk onze vacatures

Over Evoke

Evoke bestaat uit een ambitieus, jong team van professionals waar veel ruimte is voor individuele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Bij Evoke hebben we een winnaarsmentaliteit en zorgen we met een gezonde dosis enthousiasme ervoor dat onze werknemers meegroeien met de organisatie. We wisselen hard werken af met plezier, want alleen zo stimuleren we ontwikkeling. Kom jij ons team versterken? Upload direct je CV!

  Onze website is beveiligd met reCAPTCHA, de Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn hierbij van toepassing.

  Succesverhalen

  WERKEN BIJ EVOKE

  Wil jij werken in een jong en gedreven team, waar enthousiasme en winnaarsmentaliteit hand-in-hand gaan? Dan past een uitdaging bij Evoke bij jou!

  Bekijk alle vacaturesNeem contact op

  De eerste kandidaat die ik heb kunnen verbinden aan een uitdagend project bij een opdrachtgever gaf me enorm veel voldoening!

  Lisanne PliegerRelatie Manager

  Competitie is hier de drive, maar dan zonder het haantjesgedrag en ellebogenwerk.

  Tess VerwerTeam Manager

  Elke dag ben ik bezig met het motiveren van mijn mensen en het helpen bij hun ontwikkeling, zodat we als team iedere dag weer beter presteren.

  Alex van SteenTeam Manager

  Ik krijg alle ruimte om te ondernemen en zelf beslissingen te maken om te werken aan het succes van mijn team.

  Tim RoumenTeam Manager

  Wij staan voor je klaar

  Wil je weten wat Evoke voor jou kan betekenen bij het vinden van een baan die past bij jouw ambities? Neem dan contact op met één van onze Relatie Managers.

  Joost Jonckers

  Regio Manager Breda

  Rick de Haas

  Regio Manager Weert

  Maaike Dekkers

  Operationeel Manager